Altijd zorgeloos vlaggen

Met Het Signhuis vlaggen abonnement

Vlaggen, een opvallende manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Via het vlaggen abonnement van Het Signhuis garanderen wij dat u nooit meer kapotte vlaggen heeft. Wij vervangen ze namelijk voor u op een afgesproken dag en via een abonnement. Er zijn 2 versies qua abonnement beschikbaar. Bij de ene wisselen wij voor u de vlaggen 3 keer per jaar en bij de andere 4 keer. U krijgt bij beiden een korting op de vlaggen zelf, namelijk 10% bij 3 wissels en 15% bij 4 wissels per jaar. Beide versies zijn af te sluiten voor een periode van 1 of 2 jaar, aan u de keuze welke looptijd het vlaggen abonnement moet hebben. Er is wel een voordeel wanneer u kiest voor een abonnement met een 2 jarige looptijd. Namelijk worden er bij de 1e montage de defecte mastringen of gewichten, waar nodig, gratis vernieuwd.

Vlaggen abonnement voor 1 of 2 jaar.

Onze vlaggen service ontzorgt u compleet. Eventuele defecte hardware [ringen, gewichten, uithouders] worden vernieuwd waar nodig en in rekening gebracht bij de termijn factuur. U ontvangt per termijn een voorstel qua datum. Wanneer we tot een afspraak zijn gekomen, zijn de masten op die dag vrij beschikbaar en kunnen we deze kantelen om de vlaggen te monteren. Concreet ziet het er zo uit: de medewerker van Het Signhuis komt langs, wisselt de vlag(gen), neemt de oude vlag mee en zorgt dat de vlag er weer strak bij hangt. Zo kunt u het heel jaar door ‘vlaggen als een koning’ dit dankzij het Vlaggen-Abonnement van Het Signhuis. De vlaggen worden per termijn in rekening gebracht en de korting verrekend. Het wisselen van de vlaggen voeren we gratis uit.

Download de flyer van het vlaggen abonnement

Via de vlaggen abonnement flyer leest u precies wat de abonnementen inhouden. Wilt u vervolgens een vlaggen-abonnement bestellen? Neem dan direct contact met ons op of vraag via e-mail direct een offerte aan. Wij helpen u graag volledig op gebied van uw vlaggen, maar voor uw fleetmarking en complete realisatie van de reclame en huisstijl!

Uw huisstijl realiseren op al uw bedrijfsmiddelen en fleetmarking

Bij Het Signhuis bent u aan het juiste adres voor het realiseren van uw huisstijl via vlaggen, bordreclame, auto, vrachtwagen, bakwagen, bestelwagen, trailer, aanhanger, graafmachine of welk voertuig dan ook. Wij vertalen uw huisstijl naar een prachtig design voor op uw wagen(park) en nemen op deze manier uw fleetmarking onder onze hoede. Bij Het Signhuis werken we enkel met hoogwaardige zelfklevende folies. Hiermee garanderen we een levensduur tot wel zeven jaar bij buitengebruik.

Combineren van uw vlaggen abonnement met fleetmarking en carwrap

U laat uw vlaggen voortaan door Het Signhuis vernieuwen, wat fijn. Maar wij doen veel meer zoals beletteren. Met beletteren heeft u de mogelijkheid om een eigen tekst op uw voertuigen of binnen uw pand te monteren, in welk font dan ook. Wij verwerken uw huisstijl en tekst op de auto’s, zodat u altijd herkend wordt. Zo veranderen wij uw auto van ‘zomaar-een-voertuig’ naar een rijdend visitekaartje en de meest efficiëntste manier om reclame te maken voor het bedrijf. Afhankelijk van uw wensen, biedt een carwrap een goede toevoeging op de belettering. Met een carwrap zijn er veel mogelijkheden: fullcolour of met een kleur of textuur, een eigen lay-out of op maat ontwerp is zeker ook een optie.

Gerealiseerde projecten en aanverwante producten

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!