Carwrap

"Geef je auto een unieke uitstraling met onze carwraps!"

Is het tijd om uw auto een make-over te geven of wilt u het omtoveren tot een rijdend reclamebord? Ontdek dan de kracht van carwrapping! Met carwrapping wordt uw auto volledig of gedeeltelijk ingepakt met hoogwaardig 3D-vervormbaar wrapvinyl, wat resulteert in een verbluffend nieuwe look. Bij ons kunt u rekenen op professionele montage en enkel gebruik van topkwaliteit wraps, voor een perfect eindresultaat dat jarenlang meegaat.

Transformeer uw auto met onze op maat gemaakte carwraps!

Bij iedere carwrap bieden we talloze mogelijkheden, van fullcolour designs tot kleuren en texturen uit ons assortiment van Avery, 3M, Oracal of Mactac. Ook een eigen ontwerp behoort tot de opties. Benieuwd naar wat we kunnen? Bekijk gerust onze eerdere projecten voor inspiratie.

Meer informatie nodig? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen uw auto te transformeren met onze professionele carwrapping service.

Voordeel

Carwrapping heeft daarbij een groot pluspunt ten opzichte van spuitwerk: de wrap is na verloop van tijd gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter. Daarbij biedt de folie bescherming voor de laklaag van uw auto. Het grote voordeel? Een blijvend hoge inruilwaarde. Uw auto blijft immers van hoge kwaliteit en zodra het folie is verwijderd, verschijnt de laklaag weer in originele staat.

Zakelijk & Particulier

Carwrapping is voor de zakelijk klant de ideale oplossing om een voertuig op te laten vallen en ervoor te zorgen dat uw huisstijl eruit springt. Voor particulieren is carwrapping dé manier om uw auto te personaliseren. Wij zorgen voor een complete of gedeeltelijke wrap, waarbij u kunt kiezen voor een dakwrap, de spiegelkapjes, highlights of juist de hele auto. Kortom, wij hebben veel in huis en zorgen met de carwrap voor een unieke uitstraling!

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op