Kleding & textiel

Uw pet, trui of buitenjas als reclame-uiting

Wij zorgen ervoor dat via bedrijfskleding uw bedrijf opvalt en uw team straalt. Laat de bedrijfskleding maken dus maar aan ons over. Bij Het Signhuis begrijpen we dat bedrijfskleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een krachtig statement moet maken over uw merkidentiteit. Onze collectie bedrijfskleding, voor zowel binnen als buiten, voldoet aan de behoeften van verschillende bedrijven, horeca en industrieën. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle uniformen voor het restaurantpersoneel, duurzame werkkleding voor in de bouw, of gepersonaliseerde t-shirts of polo’s voor uw promotionele evenementen, wij hebben het allemaal.

Kleine aantallen mogelijk

Wij zorgen voor een eindproduct van hoge kwaliteit. Dat varieert van subtiele logo’s op een shirt of jas, tot complete designs op tassen. Wij leveren maatwerk in grote en kleine oplagen. Voeg uw bedrijfslogo toe, kies uit een scala aan kleuren en stijlen, en laat uw bedrijfskleding echt op maat maken voor uw onderneming. En dankzij onze snelle en betrouwbare service hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Of u nu een klein lokaal bedrijf bent of een grote onderneming, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding op tijd en binnen budget wordt geleverd.

Bedrukken en borduren

Aan de hand van professionele apparatuur wordt uw kleding bedrukt of geborduurd. Dat betekent dat u van zeer kleine tot grote oplages vrij kunt bestellen. Dus, zowel voor de zzp-er als voor een groot bedrijf of het hele voetbalteam is Het Signhuis dé plek voor bedrukkingen en borduren. Investeer vandaag nog in hoogwaardige bedrijfskleding die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Ontdek het brede assortiment van Het Signhuis en geef uw team de professionele uitstraling die ze verdienen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Het Signhuis – waar stijl, kwaliteit en service samenkomen voor uw bedrijf.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!