Laat uw complete wagenpark beletteren

Uw auto's als reclamemiddel inzetten

Wilt u het complete wagenpark voorzien van effectieve en opvallende reclame? Dan is fleetmarking een prachtige oplossing. Bij ons kunt u terecht met één wagen maar ook uw complete wagenpark kunnen wij voorzien van de huisstijl. Voordat er een nieuwe wagen bij u wordt afgeleverd, komt deze eerst langs Het Signhuis om de meest recente huisstijl erop te monteren. En wanneer u de wagen eerst nog wilt voorzien van een wrap, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo blijft de originele laklaag compleet beschermd.

Uw huisstijl monteren

Dus bent u op zoek naar één totaalleverancier voor de belettering voor uw wagenpark én het monteren van de huisstijl binnen uw bedrijf? Bekijk dan alle mogelijkheden, neem direct contact met ons op of vraag via e-mail direct een offerte aan. Wij helpen u graag volledig op gebied van reclame en huisstijl!

Beletteren van al uw bedrijfsmiddelen

Bij Het Signhuis bent u aan het juiste adres voor de belettering van uw auto, vrachtwagen, bakwagen, bestelwagen, trailer, aanhanger, graafmachine of welk voertuig dan ook. Wij vertalen uw huisstijl naar een prachtig design voor op uw wagen(park) en nemen op deze manier uw fleetmarking onder onze hoede. Bij Het Signhuis werken we enkel met hoogwaardige zelfklevende folies. Hiermee garanderen we een levensduur tot wel zeven jaar bij buitengebruik.

Combineren van fleetmarking met carwrap

Met beletteren heeft u de mogelijkheid om een eigen tekst op uw voertuigen te zetten, in welk font dan ook. Wij verwerken uw huisstijl en tekst op de auto’s, zodat u altijd herkend wordt. Zo veranderen wij uw auto van ‘zomaar-een-voertuig’ naar een rijdend visitekaartje en de meest efficiëntste manier om reclame te maken voor het bedrijf. Afhankelijk van uw wensen, biedt een carwrap een goede toevoeging op de belettering. Met een carwrap zijn er veel mogelijkheden: fullcolour of met een kleur of textuur, een eigen lay-out of op maat ontwerp is zeker ook een optie.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!