Laat uw voertuig beletteren

Maak uw auto herkenbaar voor klanten

Wilt u uw bedrijfswagen(s) voorzien van opvallende reclame? Ontdek dan de kracht van voertuigbelettering! Deze kostenefficiënte en effectieve reclamevorm zorgt voor een snelle terugverdientijd en vormt een essentieel onderdeel van uw huisstijl en promotiestrategie. Of het nu gaat om één voertuig of uw volledige wagenpark, wij bieden Fleetmarking-services om uw hele vloot te voorzien van uniforme branding.

Effectieve voertuigbelettering: uw auto, uw visitekaartje

Bent u klaar om uw rijdende materieel te voorzien van professionele voertuigbelettering? Ontdek hieronder onze mogelijkheden, neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij staan klaar om u verder te helpen en uw voertuigen om te toveren tot effectieve reclamemiddelen!

Alleen beletteren of fleetmarking?

Bij Het Signhuis bent u aan het juiste adres voor de belettering van uw auto, vrachtwagen, bakwagen, bestelwagen, trailer, aanhanger, graafmachine of welk voertuig dan ook. Wij vertalen uw huisstijl naar een prachtig design voor op uw wagen(park) en nemen op deze manier uw fleetmarking onder onze hoede. Bij Het Signhuis werken we enkel met hoogwaardige zelfklevende folies. Hiermee garanderen we een levensduur tot wel zeven jaar bij buitengebruik.

Belettering combineren met carwrap

Met beletteren heeft u de mogelijkheid om een eigen tekst op uw voertuig te zetten, in welk font dan ook. Wij verwerken uw huisstijl en tekst op de auto, zodat u altijd herkend wordt. Zo veranderen wij uw auto van ‘zomaar-een-voertuig’ naar een rijdend visitekaartje.
Afhankelijk van uw wensen, biedt een carwrap een goede toevoeging op de belettering. We denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing, bedrijfsreclame of fleetmarking. Of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen met het ontwerp en de uitvoering ervan? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!