Laat uw trailers beletteren

Uw vrachtwagens als reclamemiddel inzetten

Wilt u uw trailers voorzien van effectieve en opvallende reclame? Of wilt u uw klant compleet ontzorgen en de trailer aanbieden inclusief trailer belettering? Dan kunt u bij ons terecht voor het voorzien van de huisstijl op trailers en trucks. Zodra de trailer klaar is, komen wij naar u toe om de signing te monteren. En moet deze trailer of truck ook nog voorzien worden van een wrap, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo blijft de originele (lak)laag compleet beschermd.

Uw huisstijl compleet monteren

Of bent u op zoek naar één totaalleverancier voor de belettering voor uw trailers én trucks én het monteren van de huisstijl binnen uw bedrijf? Bekijk dan alle mogelijkheden, neem direct contact met ons op of vraag via e-mail direct een offerte aan. Wij helpen u graag volledig op gebied van reclame en huisstijl!

Beletteren van alle bedrijfsmiddelen

Bij Het Signhuis bent u aan het juiste adres voor de belettering van uw auto, vrachtwagen, bakwagen, bestelwagen, trailer, aanhanger, graafmachine of welk voertuig dan ook. Wij vertalen uw huisstijl naar een prachtig design voor op uw wagen(park) en nemen op deze manier uw fleetmarking onder onze hoede. Bij Het Signhuis werken we enkel met hoogwaardige zelfklevende folies. Hiermee garanderen we een levensduur tot wel zeven jaar bij buitengebruik.

Combineren van fleetmarking met carwrap

Aan de hand van trailer beletteren heeft u de mogelijkheid om een eigen tekst op uw trailers en trucks te zetten, in welk font dan ook. Wij verwerken uw huisstijl of die van de klant op de trailers, zodat deze altijd herkenbaar zijn. Zo veranderen wij uw trailer van ‘zomaar-een-trailer’ naar een rijdend visitekaartje en de meest efficiëntste manier om reclame te maken voor het bedrijf. Afhankelijk van uw wensen, biedt een carwrap een goede toevoeging op de belettering. Met een carwrap zijn er veel mogelijkheden: fullcolour of met een kleur of textuur, een eigen lay-out of op maat ontwerp is zeker ook een optie.

Gerealiseerde projecten en aanverwante producten

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!