Fleetmarking, voertuigbelettering en meer reclame middelen

Antwan de Punder aan het woord

‘Ik ben al vele jaren een tevreden klant bij Het Signhuis. Voor mij is de onderlinge relatie essentieel voor een goede samenwerking. De snelle actie en reactie vanuit Het Signhuis, naast de uitstekende kwaliteit en het meedenken in oplossingen zijn zaken die er voor mij uitspringen. Waar we ooit kennismaakten met elkaar via de voertuigbelettering, die Het Signhuis voor ons verzorgde, nemen we ondertussen meerdere diensten bij Ruben en René af. Ik denk dan aan fleetmarking van ons hele wagenpark, maar ook stickers die we nodig hebben tijdens ons dagelijkse werk, bordreclame en vlaggen op locatie of op bouwplaatsen en soms monteren ze (glas) folie bij onze klanten. Maar ook denk ik aan het vlaggen abonnement dat ze hebben zodat de vlaggen bij ons kantoor in Heinkenszand er altijd fris en stralend uitzien! 

De voordelen die zij ons als klant bieden en de onderlinge relatie zijn leidend en gunstig voor ons dynamische bedrijf. Verder wil ik ze meegeven dat ze deze voordelen voor mij moeten bewaken zodat we realistische afspraken blijven maken met elkaar. Hierin zie ik namelijk een mooie potentie om te groeien met hun bedrijf.’

Van 2019 tot heden loyale en tevreden klant

In 2019 voorzagen wij, voor het eerst, verschillende auto’s van ‘De Koeijer Schilders’ van hun nieuwe huisstijl. In totaal hebben we toen 10 auto’s behandeld en rijden ze nu rond als strakke ‘reclameborden’. Ondertussen voorzien wij hun hele wagenpark aan de hand van fleetmarking. Waar vroeger voertuigbelettering een duidelijk en afgebakende discipline was, hangt het nu vaak samen met carwrapping. Vaak wrappen we de auto voor een deel en voorzien we deze ook van bijvoorbeeld de bedrijfsnaam. Dan vallen beide diensten samen. Zo ook voor hen, waarbij we bij een deel van de auto’s de belettering monteerden en een deel voorzagen van een carwrap. Het resultaat mag er zijn; De Koeijer rijdt weer rond in opvallende auto’s!

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing, fleetmarking voor uw wagenpark of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!