Volledige Traas Nederland Signing vanuit Goes

Fleetmarking van het complete wagenpark

Sandra, marketing en communicatie medewerker bij Traas Nature Care Nederland, stond ons te woord over de samenwerking tussen Het Signhuis en Traas Nederland. Voor onze beide bedrijven is het belangrijk om zo af en toe te gaan zitten met een bak koffie om de onderlinge samenwerking te bespreken, maar ook om banden aan te halen tussen de medewerkers van zowel Het Signhuis als die van Traas Nature Care en de uit te voeren projecten goed te bespreken. Zo weten we allemaal waar we staan en waar we aan toe zijn. 

Sandra vertelt; ‘We zijn een groot bedrijf dat nog steeds groeiende is. We hebben ongeveer 70 bedrijfswagens die allen door Het Signhuis via fleetmarking in het beheer zijn wat betreft de signing voor de wagens. Om overzicht te houden, denken Ruben en René met ons mee. Peter, onze directeur en eigenaar van Traas Nederland, werkt graag met lokale ondernemingen zoals Het Signhuis. Ondertussen is dit een samenwerking die al vele jaren duurt. Het contact onderling is erg prettig en Het Signhuis weet precies wat we bij Traas Nederland nodig hebben.’

Complete Traas Nature Care Signing

‘We nemen eigenlijk het meeste van hun diensten af, zoals: de fleetmarking waar voertuigbelettering en carwrap onder vallen, er worden stickers door hen gemaakt, maar ook de gevelreclame ziet er door hen altijd tip top in orde uit. Verder verzorgen ze de indoor- en outdoor bewegwijzering, plaatsen ze bordreclames her en der en monteerden ze glasfolie op onze glazen binnendeuren. Zelfs onze gesignde koffiemokken werden ooit door hen geleverd. Door onze landelijke groei en om logistieke redenen zullen we genoodzaakt zijn om met lokale partijen in het land te werken, maar ook dan kunnen we een beroep doen op Het Signhuis om dit in goede banen te laten verlopen.’

Traas Nederland en Het Signhuis, samenwerkingspartners 

Verder ziet Traas Nature Care Nederland de groei van Het Signhuis met een goed gevoel tegemoet. Met de vakkundige medewerkers en door uitbreiding van sign-diensten, vindt dit de weg die René en Ruben voor ogen hebben. Het Signhuis is voor Traas een samenwerkingspartner die altijd helpt, meedenkt en passend advies geeft.
Sandra, bedankt voor dit mooie gesprek en de waardevolle feedback die we van jou mochten ontvangen.

 

 

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!