Glasfolie

Laat uw ruiten spreken

Wilt u een decoratief patroon op uw ramen, heeft u behoefte aan meer privacy of is juist extra isolatie gewenst? Met glasfolie zijn de mogelijkheden divers. Glasfolie hebben we in allerlei uitvoeringen, varianten en maten. Ieder met zijn eigen mogelijkheden en doelen. Zo is glasfolie een prachtige manier om uw huisstijl op een glazen wand terug te laten komen. Met behulp van slimme snijtechnieken, creëren we de juiste vorm in het folie. Daarbij zorgen we voor een professionele en strakke montage, zodat u een prachtig eindresultaat krijgt. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos: van compleet afgedekte ramen tot naambordjes bij de voordeur of bewegwijzering in bedrijfspanden.

U ziet het: de mogelijkheden met glasfolie zijn divers. Benieuwd wat er bij u past? Bekijk hieronder onze afgeronde projecten en neem contact met ons op voor meer informatie.

Privacy en veiligheid

Naast de decoratieve functie, is glasfolie een perfecte oplossing om meer privacy of veiligheid te creëren. U schermt bijvoorbeeld eenvoudig (een deel van) de ramen van een klaslokaal af of laat een glazen deur opvallen. Zo zorgt u voor minder afleiding en voorkomt u dat mensen tegen de deur aan lopen.

Isolerend glasfolie

Heeft u juist behoefte aan extra isolatie? Ook dan is glasfolie een goede oplossing. Het Signhuis levert onder andere spiegelende glasfolie die de UV-straling weerkaatst en een hoge isolatiewaarde heeft. Wilt u liever wel naar buiten kunnen kijken, maar is isolatie alsnog gewenst? Ook dan zijn er hoogwaardige isolerende folies voor op uw ramen waardoor u er zowel in de winter als de zomer aangenaam bij zit. Daarbij zorgen de folies voor extra bescherming van uw ramen, zijn ze krasbestendig en maakt u de ramen even gemakkelijk schoon als anders.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!