Stickers

Van symbool tot sticker

Het Signhuis levert stickers in allerlei varianten, van gepersonaliseerde keuringsstickers tot informatieverstrekkers. Stickers zorgen voor een professionele uitstraling en verschaffen duidelijkheid. Zo geeft een keuringsticker in één oogopslag zicht op de keuring van een apparaat of trekt een waarschuwingssticker de benodigde aandacht. Daarmee dragen de juiste stickers bij aan de veiligheid in uw organisatie.

Bij Het Signhuis bent u aan het juiste adres voor stickers van hoge kwaliteit, geprint met onze mileuvriendelijke HP Latex printer en loepzuiver gesneden met de Summa plotters met OPOS ondersteuning.

Dat houdt in dat we een lange levensduur garanderen, zodat symbolen en keurmerken blijvend zichtbaar zijn. Wilt u verschillende formaten? Dat kan! Op professionele wijze snijden we uw stickers op maat. Zo voorzien wij in de stickers die u nodig heeft!
Daarnaast is ons assortiment voor de particuliere markt ook erg divers. Wij leveren onder andere deurstickers, huisnummers en framestickers voor fietsen en motoren.

Heeft u liever een andere variant of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, we spreken graag met u door!

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!