Stagiaire voor de opleiding allround signmaker gezocht!

Aanvang stage in overleg met jou!

Wij komen graag in contact met studenten van de opleiding allround signmaker! We hebben namelijk vaak nieuwe mensen nodig die ons vak willen leren in de praktijk. Dus ben jij de aanp(l)akker die in ons compacte team met korte lijnen als een vis in het water is?  

Zo werken wij bij Het Signhuis

Je werkt zelfstandig of in teamverband met een ervaren allround signmaker aan projecten. Je werk zal in onze werkplaats in Goes plaatsvinden én ook op locatie(s) bij onze opdrachtgevers in de provincie Zeeland.

Wat ga je doen bij ons als allround signmaker in opleiding!?

Dit varieert met assisteren bij het plaatsen van autoreclame en wrappen van auto’s, tot het opleveren van complete signing-projecten. Geen dag is hetzelfde! Je bent samen met ons het visitekaartje van het bedrijf en gaat samen met een kleine club collega’s voor het beste resultaat. Je werkt nauw samen binnen ons team, maar je bent soms ook zelfstandig bezig. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het perfect opleveren van jouw projecten. Je doet dat zowel op locatie als in de werkplaats.

Wie zijn wij?

Deze pracht stage ga je doen bij Het Signhuis! Met veel passie zorgen we voor pakkende reclame-uitingen voor bedrijven. We verwerken huisstijlen moeiteloos op diverse manieren! Waar vroeger verf en penseel de norm was, zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos. We kijken graag samen met de klant naar een passende oplossing. Zo creëren wij de signing die staat als een huis.

Wat verwachten we van een stagiaire allround signmaker?

  • Een zelfstandige werkhouding
  • Enthousiasme
  • Interesse en passie voor het vak
  • Leergierigheid
  • Flexibiliteit
  • Zelfstandig kunnen werken, zowel op locatie als in de werkplaats
  • Nauwkeurig werken
  • Een rijbewijs-B is een pré
  • Dat je in de regio of op een goed reisbare afstand van het Signhuis woont

Wat bieden we?

Een gezellig team met leuke collega’s en een uitdagende en afwisselende stageplek bij een dynamisch bedrijf. Op een leer-werkplek waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd. Hiervoor ontvang jij maandelijks een passende stagevergoeding en reis- en/of onkosten worden ook vergoed. Je dag biedt afwisselende werkzaamheden zoals helpen bij carwrapping, autoreclame, fotobehang, unieke (werk)kleding, stickers of promotiemateriaal…en vast nog meer mooie signing klussen.

Enthousiast geworden?

Ben jij onze nieuwe stagiaire allround signmaker? Is foliemontage jou op het lijf geschreven? Ben jij een geïnteresseerd in carwrapping? Misschien loop je binnenkort dan wel stage bij Het Signhuis. Stuur je contactgegevens of bel ons gewoon. Daarna ontmoeten we je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie! We spreken jou graag een keer zonder dat het gelijk officieel wordt. Kom een keer kennismaken en onze werksfeer ervaren.

Solliciteer direct

Leerwegen bij Het Signhuis

BOL

Bij een bol-opleiding ga je 5 dagen in de week naar school. Soms is een stage bij een erkend leerbedrijf onderdeel van de opleiding. Het verschilt per opleiding hoe vaak je stage loopt en hoe lang de stages duren.

BBL

Bij een bbl-opleiding werk je bij een erkend leerbedrijf. Daarnaast ga je 1 of 2 dagen in de week naar school. Wat je op school leert, gebruik je meteen op je werk. 

Meer over SBB

Ons team

Ruben Walhout

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

Waar hij het ene moment bezig is met netwerken en klantcontact, geniet hij de andere keer van het ontwerp, de uitvoering en het aansturen van het team. Ruben houdt van de diversiteit in het ondernemerschap en het meewerken. Hem typeren als vakneuroot is zeker geen understatement. Ruben geniet ervan om u te begeleiden en is dé aangewezen man om u aan een passende oplossing en een glimlach op het gezicht te helpen.

René van Willegen

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

René is enorm te spreken over de afwisseling in zijn werk. De combinatie van ondernemen en het uitvoeren van allerlei opdrachten, is helemaal zijn ding. Waar hij de ene dag bezig is met het printen en snijden van folies, monteert hij de volgende dag een reclamezuil. Die diversiteit is uitdagend en dát wat zijn werk fantastisch maakt!

Robbert Vroegop

Allround signmaker / monteur

Tijdens zijn opleiding Allround Signmaker kwam Robbert bij Het Signhuis terecht. En maar goed ook! Zowel hij, als de rest van het team, konden daarna geen afscheid meer nemen van elkaar. En zo is deze enthousiaste, prettig chaotische duizendpoot lekker blijven plakken! Van printen en snijden tot lamineren en monteren…Van stickers tot vlaggen. Van gevelletters tot autoreclame…. Robbert duikt overal in en kunnen we dus ondertussen al een echte vakman noemen! 

Meike Besters

Allround signmaker i.o.

Meike is bij Het Signhuis aan de slag als signmaker in opleiding en werkt per week 4 dagen en gaat 1 dag naar school. Ze volgt het het  Allround Signmaker BBL traject bij Curio te Bergen op Zoom. Als erkend leerbedrijf ontvangen we elk jaar weer signmakers in opleiding en elke keer treffen we het weer met gemotiveerde dames of heren. Ook stagiaires komen vaak via het Curio bij Het Signhuis terecht. En zo nu en dan blijft er eentje plakken als vaste medewerker! Kijk maar naar Robbert 😉

Laura de Jong

Allround signmaker

Laura heeft enkele jaren ervaring in het vak signmaker. Zij is een selfmade women en heeft veel knepen van het vak zelf geleerd of ervaring in de praktijk opgedaan. Daar houden wij wel van, een aanp(l)akker en vrouw met passie voor het vak signmaker. Haar echte passie gaat uit naar de carwrap. Haar eerste auto heeft ze ooit zelf gewrapt. Wat voor haar het werk bij Het Signhuis echt het leukst maakt, is op locatie gaan, het contact met de klant en dat zij bij ons zich verder kan ontwikkelen in haar vak! Laura, je bent voor ons een topper. Leuk jou erbij te hebben in het team!

Het SI'BON keurmerk

Het Signhuis gaat voor kwaliteit! Dat laten we zien door ons werk, maar ook door een officieel keurmerk: SI’BON, voor Erkende Signbedrijven. Hiermee onderscheiden signbedrijven zich door de erkende professionaliteit en kwaliteit. In de signwereld zijn er ruim 2.000 bedrijven actief die op het eerste gezicht wellicht hetzelfde werk leveren. Door de SI’BON erkenning voor Het Signhuis, bent u verzekerd van professionaliteit en hoogwaardige producten.

Meer over SI'BON