Het Signhuis

Alle signing en reclame uitingen onder één dak

De geschiedenis van Het Signhuis gaat ver terug. Want dik 35 jaar geleden begon Peter Hopmans, voormalig eigenaar, zijn bedrijf onder de naam Peter Hopmans Reclame. Gewapend met penseel, diaprojector en zelfgetekende mallen ging hij aan de slag. Een mooie tijd, waarin vakmanschap en ouderwetse degelijkheid het werk kenmerkte. Ruben en René namen zijn bedrijf over en voerden enkele jaren geleden een complete huisstijl en merknaam wijziging door. De tijden zijn veranderd want ondertussen staan Ruben en René al een tijdje aan het roer van hun signing bedrijf! Zij borduren voort op de ervaring, kwaliteit en kennis die in al die jaren is opgebouwd.

Specialisatie fleetmarking, samenwerken met grafische bureau’s en voertuigbelettering

Waar eigenaren veranderen, blijft de specialisatie in binnen- en buitenreclame, fleetmarking, wagenparkbeheer, signing, autoreclame en carwrapping bestaan. Zo hebben we één plek voor al uw reclame en signing-klussen. Met uitgebreide en professionele machines werken we dagelijks aan de mooiste en beste reclamemiddelen! Voor zover dat kan doen we alles in eigen huis en wanneer nodig werken we nauw samen met ons of uw grafisch bureau. Bij Het Signhuis werken we met hoogwaardige folies en leveren we hoge kwaliteit eindproducten. Die ontwikkelen we onder ander met behulp van een HP Latexprinter, Summa OPOS-snijplotter, laminatoren en altijd een up-to-date softwarepakket. Kortom: kwaliteit en professionaliteit gegarandeerd! Zo bent u bij Het Signhuis op de juiste plek voor ontwerp tot aan de uitvoering, korte lijntjes, flexibiliteit en een korte wachttijd.

Bekijk onze producten

Ons team

Ruben Walhout

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

Waar hij het ene moment bezig is met netwerken en klantcontact, geniet hij de andere keer van het ontwerp, de uitvoering en het aansturen van het team. Ruben houdt van de diversiteit in het ondernemerschap en het meewerken. Hem typeren als vakneuroot is zeker geen understatement. Ruben geniet ervan om u te begeleiden en is dé aangewezen man om u aan een passende oplossing en een glimlach op het gezicht te helpen.

René van Willegen

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

René is enorm te spreken over de afwisseling in zijn werk. De combinatie van ondernemen en het uitvoeren van allerlei opdrachten, is helemaal zijn ding. Waar hij de ene dag bezig is met het printen en snijden van folies, monteert hij de volgende dag een reclamezuil. Die diversiteit is uitdagend en dát wat zijn werk fantastisch maakt!

Robbert Vroegop

Allround signmaker / monteur

Tijdens zijn opleiding Allround Signmaker kwam Robbert bij Het Signhuis terecht. En maar goed ook! Zowel hij, als de rest van het team, konden daarna geen afscheid meer nemen van elkaar. En zo is deze enthousiaste, prettig chaotische duizendpoot lekker blijven plakken! Van printen en snijden tot lamineren en monteren…Van stickers tot vlaggen. Van gevelletters tot autoreclame…. Robbert duikt overal in en kunnen we dus ondertussen al een echte vakman noemen! 

Meike Besters

Allround signmaker i.o.

Meike is bij Het Signhuis aan de slag als signmaker in opleiding en werkt per week 4 dagen en gaat 1 dag naar school. Ze volgt het het  Allround Signmaker BBL traject bij Curio te Bergen op Zoom. Als erkend leerbedrijf ontvangen we elk jaar weer signmakers in opleiding en elke keer treffen we het weer met gemotiveerde dames of heren. Ook stagiaires komen vaak via het Curio bij Het Signhuis terecht. En zo nu en dan blijft er eentje plakken als vaste medewerker! Kijk maar naar Robbert 😉

Laura de Jong

Allround signmaker

Laura heeft enkele jaren ervaring in het vak signmaker. Zij is een selfmade women en heeft veel knepen van het vak zelf geleerd of ervaring in de praktijk opgedaan. Daar houden wij wel van, een aanp(l)akker en vrouw met passie voor het vak signmaker. Haar echte passie gaat uit naar de carwrap. Haar eerste auto heeft ze ooit zelf gewrapt. Wat voor haar het werk bij Het Signhuis echt het leukst maakt, is op locatie gaan, het contact met de klant en dat zij bij ons zich verder kan ontwikkelen in haar vak! Laura, je bent voor ons een topper. Leuk jou erbij te hebben in het team!

Werken bij het Signhuis

Ben jij onze nieuwe allround signmaker? Is foliemontage jou op het lijf geschreven? Ben jij een specialist in carwrapping? Misschien werk je binnenkort dan wel bij Het Signhuis. Benieuwd of we jouw expertise kunnen gebruiken? Wij komen namelijk altijd graag in contact met signmakers die bij ons willen komen werken! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of stuur een open sollicitatie en deel je werkervaring met ons!

Solliciteer bij ons

SBB erkend leerbedrijf

Het Signhuis gaat voor kwaliteit! En om die reden begeleiden wij allround signmakers tijdens hun opleiding. 

Creatief. Ontwerpen. Aandacht. Jij weet precies hoe je de beste reclame monteert. Het is een droom om een ontwerp op een gebouw, bedrijfswagen of pand te zien hangen! Tijdens de mbo-opleiding allround signmaker leer jij de kneepjes van het ontwerp en signmaker vak. Je leert om de ontwerpen ook zelf te verwerken. Met jouw werk geef je de wereld meer kleur. Het Signhuis is het SBB erkend stagebedrijf voor studenten ‘allround signmaker’. 

Meer over SBB

Het SI'BON keurmerk

Het Signhuis gaat voor kwaliteit! Dat laten we zien door ons werk, maar ook door een officieel keurmerk: SI’BON, voor Erkende Signbedrijven. Hiermee onderscheiden signbedrijven zich door de erkende professionaliteit en kwaliteit. In de signwereld zijn er ruim 2.000 bedrijven actief die op het eerste gezicht wellicht hetzelfde werk leveren. Door de SI’BON erkenning voor Het Signhuis, bent u verzekerd van professionaliteit en hoogwaardige producten.

Meer over SI'BON

Waarom velen kiezen voor Signhuis Goes

Prettige samenwerking!

“Van gevelreclame en voetbalborden tot fleetmarking, Het Signhuis voorziet ons in elke vorm van sign. Beide mannen hebben vaak aan een half woord al genoeg. Dit in combinatie met hun klantvriendelijkheid en gastvrijheid zorgt voor een prettige samenwerking!

Peter Traas | Traas Nature Care Nederland 

Positieve reacties!

“Heel blij met het resultaat. We hebben zelf een ontwerp aangeleverd en Het Signhuis heeft dit verder perfect en helemaal naar wens uitgevoerd. Ze denken goed met de klant mee. We krijgen erg veel positieve reacties!”

Suzan Thiry | Suzan Fotografie

Snel, met korte lijntjes en betrouwbaar!

“Wij zijn zelf erg tevreden over de kwaliteit van het werk dat de medewerkers van Het Signhuis voor ons uitvoeren. Vanuit de klant horen we enkel positieve verhalen, er wordt secuur beletterd. Het Signhuis denkt met ons mee wat betreft het ontwerp. Dit kan ook vaak spoedig geregeld worden, waardoor wij een aflevering ook snel kunnen doen.”

Elise Ludikhuize – De Wilde | Autokievit

Aan te raden!

“Ik ben al vele jaren een tevreden klant bij Het Signhuis, de onderlinge relatie is essentieel voor een goede samenwerking. De snelle actie en reactie, naast de uitstekende kwaliteit en het meedenken in oplossingen zijn zaken die er voor mij uitspringen. Waar we ooit kennismaakten met elkaar via de voertuigbelettering, nemen we ondertussen meerdere diensten bij Ruben en René af. Het resultaat, de communicatie en service is geweldig. Zeker aan te raden.”

Antwan de Punder | Roegiers Glas & de Koeijer Schilders

Snel en netjes!

“De Muynck Techniek en Het Signhuis werken al geruime tijd op een zeer collegiale manier samen. Of het nu gaat om spuitmaskers voor een betonmixer, het beletteren van een nieuwe trailer of signing van onze bedrijfswagens”. Het Signhuis denkt mee, werkt snel en netjes. Al met al een echte aanrader!”

Vincent Sinke | De Muynck Techniek

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing, bedrijfsreclame of fleetmarking. Of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen met het ontwerp en de uitvoering ervan? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!