Het Signhuis

Alle signing en reclame uitingen onder één dak

De geschiedenis van Het Signhuis gaat ver terug. Want dik 35 jaar geleden begon Peter Hopmans, voormalig eigenaar, zijn bedrijf onder de naam Peter Hopmans Reclame. Gewapend met penseel, diaprojector en zelfgetekende mallen ging hij aan de slag. Een mooie tijd, waarin vakmanschap en ouderwetse degelijkheid het werk kenmerkte. Ruben en René namen zijn bedrijf over en voerden enkele jaren geleden een complete huisstijl en merknaam wijziging door. De tijden zijn veranderd want ondertussen staan Ruben en René al een tijdje aan het roer van hun signing bedrijf! Zij borduren voort op de ervaring, kwaliteit en kennis die in al die jaren is opgebouwd.

Specialisatie fleetmarking, samenwerken met grafische bureau’s en voertuigbelettering

Waar eigenaren veranderen, blijft de specialisatie in binnen- en buitenreclame, fleetmarking, wagenparkbeheer, signing, autoreclame en carwrapping bestaan. Zo hebben we één plek voor al uw reclame en signing-klussen. Met uitgebreide en professionele machines werken we dagelijks aan de mooiste en beste reclamemiddelen! Voor zover dat kan doen we alles in eigen huis en wanneer nodig werken we nauw samen met ons of uw grafisch bureau. Bij Het Signhuis werken we met hoogwaardige folies en leveren we hoge kwaliteit eindproducten. Die ontwikkelen we onder ander met behulp van een HP Latexprinter, Summa OPOS-snijplotter, laminatoren en altijd een up-to-date softwarepakket. Kortom: kwaliteit en professionaliteit gegarandeerd! Zo bent u bij Het Signhuis op de juiste plek voor ontwerp tot aan de uitvoering, korte lijntjes, flexibiliteit en een korte wachttijd.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bekijk onze producten

Ons team

Ruben Walhout

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

Waar hij het ene moment bezig is met netwerken en klantcontact, geniet hij de andere keer van het ontwerp, de uitvoering en het aansturen van het team. Ruben houdt van de diversiteit in het ondernemerschap en het meewerken. Hem typeren als vakneuroot is zeker geen understatement. Ruben geniet ervan om u te begeleiden en is dé aangewezen man om u aan een passende oplossing en een glimlach op het gezicht te helpen.

René van Willegen

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

René is enorm te spreken over de afwisseling in zijn werk. De combinatie van ondernemen en het uitvoeren van allerlei opdrachten, is helemaal zijn ding. Waar hij de ene dag bezig is met het printen en snijden van folies, monteert hij de volgende dag een reclamezuil. Die diversiteit is uitdagend en dát wat zijn werk fantastisch maakt!

Robbert Vroegop

Allround signmaker / monteur

Tijdens zijn opleiding Allround Signmaker kwam Robbert bij Het Signhuis terecht. En maar goed ook! Zowel hij, als de rest van het team, konden daarna geen afscheid meer nemen van elkaar. En zo is deze enthousiaste, prettig chaotische duizendpoot lekker blijven plakken! Van printen en snijden tot lamineren en monteren…Van stickers tot vlaggen. Van gevelletters tot autoreclame…. Robbert duikt overal in en kunnen we dus ondertussen al een echte vakman noemen! 

Meike Besters

Signmaker i.o.

Meike is bij Het Signhuis aan de slag als signmaker in opleiding en werkt per week 4 dagen en gaat 1 dag naar school. Ze volgt het het  Allround Signmaker BBL traject bij Curio te Bergen op Zoom. Als erkend leerbedrijf ontvangen we elk jaar weer signmakers in opleiding en elke keer treffen we het weer met gemotiveerde dames of heren. Ook stagiaires komen vaak via het Curio bij Het Signhuis terecht. En zo nu en dan blijft er eentje plakken als vaste medewerker! Kijk maar naar Robbert 😉

Werken bij het Signhuis

Ben jij onze nieuwe allround signmaker? Is foliemontage jou op het lijf geschreven? Ben jij een specialist in carwrapping? Misschien werk je binnenkort dan wel bij Het Signhuis. Benieuwd of we jouw expertise kunnen gebruiken? Wij komen namelijk altijd graag in contact met signmakers die bij ons willen komen werken! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of stuur een open sollicitatie en deel je werkervaring met ons!

Solliciteer bij ons

Het SI'BON keurmerk

Het Signhuis gaat voor kwaliteit! Dat laten we zien door ons werk, maar ook door een officieel keurmerk: SI’BON, voor Erkende Signbedrijven. Hiermee onderscheiden signbedrijven zich door de erkende professionaliteit en kwaliteit. In de signwereld zijn er ruim 2.000 bedrijven actief die op het eerste gezicht wellicht hetzelfde werk leveren. Door de SI’BON erkenning voor Het Signhuis, bent u verzekerd van professionaliteit en hoogwaardige producten.

Meer over SI'BON

Waarom velen kiezen voor Signhuis Goes

Prettige samenwerking!

Van gevelreclame en voetbalborden tot fleetmarking, Het Signhuis voorziet ons in elke vorm van sign. Beide mannen hebben vaak aan een half woord al genoeg. Dit in combinatie met hun klantvriendelijkheid en gastvrijheid zorgt voor een prettige samenwerking!

Peter Traas,
Traas Nederland

Positieve reacties!

“Heel blij met het resultaat. We hebben zelf een ontwerp aangeleverd en Het Signhuis heeft dit verder perfect en helemaal naar wens uitgevoerd. Ze denken goed met de klant mee. We krijgen erg veel positieve reacties!”

Suzan Thiry
Suzan fotografie

Een top resultaat!

”Het Signhuis heeft mijn bestelauto voorzien van belettering en een gedeelte gewrapt. Ze hebben goed rekening gehouden met mijn werkdagen zodat ik de auto hiervoor niet hoefde te missen. Goede service, communicatie en uiteraard een top resultaat geleverd waarmee ik hopelijk nog vele jaren mooie reclame mag gaan maken… Super bedankt!”

José Krijger- Bouwense
Paint! decoratieschilder

Aan te raden!

“Jaren geleden maakten we kennis met Het Signhuis. Zij maakten voor ons een offerte voor het beplakken van een tiental bedrijfswagens en het carwrappen van een directiewagen. We hebben toen voor Het Signhuis gekozen voor de persoonlijke aandacht, het meedenken, de service en de uitleg over de kwaliteiten van de door hun gebruikte folies. Het resultaat en de communicatie en service was geweldig. Zeker aan te raden.”

Antwan de Punder
Roegiers Glas en de Koeijer Schilders

Snel en netjes!

“De Muynck Techniek en Het Signhuis werken al geruime tijd op een zeer collegiale manier samen. Of het nu gaat om spuitmaskers voor een betonmixer, het beletteren van een nieuwe trailer of signing van onze bedrijfswagens, Het Signhuis denkt mee, werkt snel en netjes. Al met al een echte aanrader!”

Vincent Sinke
De Muynck Techniek

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!