Kraker Trailers deelt zijn ervaring

Trailerbelettering & stickers, het hele jaar door

‘Bij Ruben en René heb je aan een half woord genoeg’ is het eerste wat Jean-paul Wieland van Kraker Trailers antwoordt op onze vraag wat het voordeel voor hen is in de samenwerking met Het Signhuis. Een mooier compliment kan je niet krijgen. Het klopt dat wij elkaar zeer goed begrijpen. Maar ook benoemt Jean-paul dat de kwaliteit altijd goed is, we flexibel en betrouwbaar zijn. En waar het mogelijk is, bieden we Kraker de scherpste prijs. 

Het Signhuis monteert het hele jaar door signing op nieuwe en soms bestaande trailers die Kraker maakt. Maar ook voor stickers zijn zij een vaste klant bij ons. Ze weten wat ons totaal aanbod is, maar voor Kraker zijn deze 2, de producten die ze echt van ons nodig hebben.

Timmeren aan de signing-weg binnen Zeeland

Dat is wat Het Signhuis vooral doet: focus op de bedrijfsgroei binnen Zeeland en timmeren aan de markt op gebied van bedrijfsreclame en signing. Want ondertussen is Kraker Trailers al enkele jaren klant en hebben ze onze bedrijfsgroei van heel dichtbij meegemaakt. Jean-paul vertelt; ‘Ruben en René werken hard en bouwen aan hun bedrijf, daar zie ik wel toekomst in. Het contact met hen is altijd goed, ze zijn vriendelijk en duidelijk naar ons als klant. Hun kwaliteit op gebied van werk is zeer hoog!‘

Belettering Kraker Trailers

Voor zowel het kopen als het huren van trailers moet je dus bij Kraker Trailers zijn. Voor mooi afgewerkte trailers ga je dus eerst naar Kraker en voor de professionele signing moet je juist bij Het Signhuis zijn. Een van de mooie opdrachten die we van Kraker Trailers kregen was het beletteren van 45 (!) trailers in de huisstijl van Keuhne+Nagel. Een grote opdracht waarbij we honderden meters folie gebruikten. Daarmee was het niet alleen voor ons een groot project, maar zorgde het ook bij onze folieleverancier voor een grote glimlach. De foliemontages voeren we uit op locatie, te Axel, waardoor de trailers bij aflevering direct klaar zijn voor gebruik.

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op