De voordelen voor P. van Eijzeren Machinebouw

Lekker dichtbij; een signbedrijf met echte kennis en passend advies

De voordelen die P. van Eijzeren Machinebouw als eerst benoemt, kenmerken Het Signhuis. Dat een klant tevreden is, vinden wij altijd erg prettig om te horen. P. van Eijzeren Machinebouw waardeert de expertise en kennis van ons vak en wanneer zij zelf niet precies weten hoe het moet of het beste is, adviseren wij altijd. Zo krijg je altijd het beste eindresultaat. Andere dingen die voor P. van Eijzeren belangrijk zijn, is dat wij met ons kleine team snel en makkelijk schakelen. Één enkel telefoontje ontzorgt hen en zet ons aan het denken of aan het werk. Je krijgt namelijk bij Het Signhuis altijd iemand persoonlijk aan de lijn. 

Bestickeren, bordreclame en stickers en meer 

Malou, P. van Eijzeren Machinebouw Marketing en Communicatie, vertelt ‘Al onze bedrijfsbussen en auto’s zijn door hen bestickert. Maar Het Signhuis maakte ook verschillende borden voor beurzen en open dagen. Verder maken ze stickers die wij zelf monteren op grote constructies of machines die wij maken. Tenslotte zijn de veiligheidsstickers ook door hen gemaakt en alles wordt altijd snel geleverd. We zijn uiterst tevreden over hun service en de kwaliteit van hun werk. Diverse afdelingen binnen ons bedrijf weten Het Signhuis te vinden en dat zullen we ook in de toekomst blijven doen.’ 

Onze klant P. van Eijzeren Machinebouw uit Borsele

P. van Eijzeren machinebouw en constructie is gespecialiseerd in engineering, verspaning, constructie en montage. De verschillende onderdelen van het machinebouwbedrijf laten zij via hun website zien. Zij bedenken creatieve oplossingen voor technische problemen. Daarnaast zijn zij praktijkgericht en houden ze van persoonlijk contact met de klant. Zij vertalen uw wensen naar een ontwerp, dat daarna tot in detail geëngineerd en vervolgens gebouwd wordt in hun werkplaats. Tot slot wordt de constructie of machine door hun montageteam op locatie gemonteerd en in bedrijf gesteld.

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Wij werken graag nauw samen emt grafische en reclame bureau’s. Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!