AutoKievit deelt zijn ervaring

AutoKievit, vertrouwd en dichtbij

Met locaties in Bergen op Zoom, Goes, Hellevoetsluis, Rotterdam en Zierikzee

‘Ze schakelen snel, er zijn onderling korte lijntjes en ze zijn betrouwbaar’ dit zijn Elise’s eerste complimenterende woorden wanneer we vragen wat de voordelen voor haar en AutoKievit zijn in de onderlinge samenwerking met Het Signhuis. Altijd fijn om te horen dat de klant tevreden is en merkt dat het hen ten goede komt dat onze service gewaardeerd wordt. We denken namelijk altijd mee met onze klanten en kijken altijd naar de juiste aanpak en oplossing op gebied van signing. Elise weet precies waarom ze voor ons kiest; de ene keer op verzoek van de klant, de andere keer omdat ze makkelijk even de straat oversteekt om met ons af te stemmen wat ze wilt en het vaakst omdat ze weet dat ze op ons kan vertrouwen dat het werk goed en secuur wordt uitgevoerd.  

Beletteren, fleetmarking, gevelreclame, zuilen en reclameborden

AutoKievit is al jaren klant bij ons en dat zal niet zo snel veranderen. We beletteren hun verkochte voertuigen maar ook verzorgen we hun fleetmarking van de bedrijfswagens. Vervolgens zijn we de partner die het pand voorziet van de juiste gevelreclame, belettering en zorgen we dat de borden en reclamezuilen er altijd tip top uitzien. En wanneer ze naar een beurs gaan zorgen wij dat alles inclusief de stand in de huisstijl beletterd of gesigned is. Zelf de stickers komen uit onze werkplaats. Zo zijn ze overal herkenbaar als AutoKievit. 

Fleetmarking voor AutoKievit en hun klanten

Elise vertelt: “Wij zijn zelf erg tevreden over de kwaliteit van het werk dat de medewerkers van Het Signhuis voor ons uitvoeren. Vanuit de klant horen we enkel positieve verhalen, er wordt secuur beletterd. Het Signhuis denkt met ons mee wat betreft het ontwerp. Dit kan ook vaak spoedig geregeld worden, waardoor wij een aflevering ook snel kunnen doen.”

Om klanten zoals AutoKievit met hun eigen wagenpark en fleetmarking nog beter te helpen, heeft Het Signhuis afgelopen jaar ook geïnvesteerd in een grote werkplaats naast het kantoor aan de Jenny Weijermanweg 7a. Loop gerust binnen, bel ons om je opdracht te bespreken of mail. Wij sign er voor jou!  

Meer over onze klant

In 1966 is AutoKievit opgericht als occasion dealer in Rotterdam aan de Slinge. Later zijn zij ook Renault- & Dacia dealer geworden en hebben zij nu verschillende vestigingen verspreid over het Zuidwesten van Nederland. Ze zijn Renault dealer voor de particuliere en zakelijke markt. Zij zijn te vinden in Bergen op Zoom, Goes, Hellevoetsluis, Rotterdam (occasion center) en Zierikzee.

Naast de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto kunt u ook op alle locaties terecht voor onderhoud en service. Standaard hebben zij altijd meer dan 500 auto’s op voorraad, zo staat er altijd een auto tussen die bij u past!

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Heeft jouw wagenpark betrouwbare en precieze fleetmarking nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wilt een signmaker die snel schakelt, meedenkt, betrouwbaar is en secuur werkt! Ons advies luidt; neem contact met ons op. Wij adviseren je graag hoe je deze omvangrijke klus aanpakt. En natuurlijk voeren wij het eventuele ontwerp, de carwrap en belettering zelf uit. Ben je benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen je graag verder met je vraag of offerte. Bel ons op

+31 (0)113 220 104

Neem contact op