Motoport Goes deelt zijn ervaring

Bedrijfspand voorzien van nieuwe folie 

Voor Motoport Goes mochten we medio augustus-september 2022 aan de slag met het opknappen en re-stylen van het bedrijfspand. De vraag was duidelijk; de oude folie van de gevel van het bedrijfspand verwijderen i.v.m. onthechting en krimp, wat verkleuring en deels verkeerde kleur. Het Signhuis moest vervolgens een nieuwe, hoogwaardige folie aanbrengen in de juiste huisstijl-kleur en glansgraad. Hierbij werden ook diverse verweerde kozijnen en deuren opgefrist en gerenoveerd. Een grote en mooie klus om uit te voeren!

Bekijk de complete uitvoering op YouTube

De aanpak van Het Signhuis

De oude folie hebben we verwijderd door gebruik te maken van stoom, hierbij kregen we hulp van Stoomreininging Zeeland. De lijmresten en kit werden ook gelijk verwijderd. Vervolgens werd het hele pand schoongemaakt om uiteindelijk alle gevelpanelen te wrappen met Avery Facade Film, Lustre. Concreet houdt dit in; ca. 300m² nieuwe folie monteren! Na de folie-montage werden kozijnen, dak-uitloopjes en naden weer zorgvuldig af-gekit.

Waar liepen we tegen aan?

De weersomstandigheden waren de spelbreker bij deze opdracht, hierdoor liepen we enige vertraging op. Verder waren er weinig tot geen verrassingen. Een goede voorbereiding en professioneel Signhuis team was al het halve werk.

Wat is Avery Facade Film Lustre*?

Avery Dennison® Facade film is een speciale hoogwaardige gegoten folie, voor het renoveren of transformeren van (verweerde) kunststof-, aluminium- of  metalen kozijnen, deuren en/of gevelpanelen. Door de snelle en schone verwerking, een ideaal alternatief voor schilderen of vernieuwen.

Wil je deze folie ook voor het renoveren of opknappen van jouw bedrijfspand inzetten? Neem dan even contact met ons op. Wij adviseren je graag hoe je deze klus aanpakt. En natuurlijk voeren wij de montage van de folie zelf uit.

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Heeft jouw bedrijfspand een nieuwe frisse look nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wilt wellicht deze folie inzetten voor het renoveren of opknappen van jouw bedrijfspand. Ons advies luidt; neem contact met ons op. Wij adviseren je graag hoe je deze klus aanpakt. En natuurlijk voeren wij de montage van de folie zelf uit. Ben je benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen je graag verder met je vraag of offerte. Bel ons op

+31 (0)113 220 104

Neem contact op