Piet Vogelaar Business Rent

Sinds 1999 levert Piet Vogelaar Business Rent zowel aan de zakelijke als particuliere klant betrouwbare en voordelige huurvoertuigen. Zij zijn een gerenommeerd BOVAG autoverhuurbedrijf in Goes. Door de jarenlange samenwerking tussen hen en Het Signhuis kunnen we snel schakelen, het voordeel is dat we kort bij elkaar gevestigd zijn. We pikken de auto even op en leveren hem met voertuigbelettering weer af. Korte en duidelijke lijntjes, daar houden wij wel van. 

Stickers, voertuigbelettering, bordreclame, gevel- en zuilreclame en glasfolie

Wat wij vooral voor Piet Vogelaar uitvoeren is het beletteren van voertuigen. Dat gaat nu eenmaal op deze manier bij een autoverhuurbedrijf. De instroom van nieuwe wagens ligt gemiddeld wat hoger dan bij een gemiddeld MKB bedrijf. Bij fleetmarking van grotere wagenparken ligt de instroom ook hoog. Elke bedrijfswagen die bedoeld is om te gaan verhuren, wordt voorzien van hun huisstijl. En dit montagewerk doen wij voor Piet Vogelaar. 

Maar het is natuurlijk lang niet alles. Piet weet ons ook te vinden voor alle reclame middelen die hij nodig heeft. Zoals losse stickers die hij zelf ergens op kan plakken. Maar ook voor de gevel- en zuilreclame, bord reclame en de glasfolie op de ramen van zijn showroom. Kortom Piet weet dat je bij Het Signhuis alle reclame onder één dak vindt. Bedankt Piet voor de jarenlange samenwerking, we plakken er gewoon nog wat jaren aan vast.

Nieuwe zuil, gevelreclame, glasfolie en bewegwijzering voor Piet Vogelaar sinds 2020

Zuilen zorgen niet alleen voor een decoratief aspect, maar zijn vooral ter verduidelijking van bedrijfsinformatie. Zo hielpen wij Piet Vogelaar zijn zuil volledig op te nemen in zijn eigen huisstijl. Dat betekende dat we in eerste instantie de oude reclame moesten verwijderen. Daarna is de nieuwe gemonteerd, inclusief een opvallende striping. De zuil was onderdeel van het complete pand, waar we ook de gevelreclame gemonteerd hebben. Daarnaast voorzagen we het pand van een stukje bewegwijzering en glasfolie op de kantoor ramen die zowel voor een stukje privacy als veiligheid zorgen. Sinds januari 2020 pronkt bij hen een nieuwe zuil en kan hij er weer jaren tegenaan.

Bekijk de bedrijfspagina van Piet Vogelaar Business Rent

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op