Compagnon Kaas

Niet alleen kaas hoort thuis in folie

Compagon Kaas is de nieuwe bedrijfsnaam van Zeeuwse horecaleverancier Erik Murre, voorheen bekend als Erik Murre Fromagerie. De door BlackDesk vernieuwde huisstijl van deze kaasexpert uit ’s-Gravenpolder hebben wij tastbaar gemaakt door het complete wagenpark te voorzien van auto signing.

“Omdat het hier over een groot oppervlakte gaat, kan er gesproken worden van gedeeltelijke car wrapping.” – Ruben.

Het eindproduct kent meerdere maatwerk-toepassingen: de achterzijde bestaat uit sheets die nauwkeurig zijn geappliqueerd. De contouren van drie kazen die aan de zijkant pronken, hebben wij met de plotter gesneden en daarna vakkundig gemonteerd. De belettering (of logo’s) tot slot, zijn als bovenste laag aangebracht.

De opdracht is uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Er is meegedacht over een efficiënte planning, omdat de bedrijfsbussen i.v.m distributie niet tegelijkertijd van de weg mochten blijven. In totaal zijn er in één week tijd vier voortuigen voorzien van bedrijfsreclame. En dit zijn niet de kleinste exemplaren; met name Mercedes Sprinter is met zijn 5+ meter lengte en 3+ meter breedte een uitdagende klus.

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!