Allround signmaker gezocht!

Aanvang vacature in overleg met jou en ongeveer voor 32 – 40 uur per week

Wij komen graag in contact met [ervaren] allround signmakers! We hebben namelijk vaak nieuwe mensen nodig, gewoonweg omdat het druk is. Dus ben jij aanp(l)akker die in ons compacte team met korte lijnen als een vis in het water is?  Wat je adviseert, voer je ook écht zelf uit, dat zie je niet vaak meer. 

Zo werken wij bij Het Signhuis

Je werkt zelfstandig of in teamverband aan projecten. Je werk zal in onze werkplaats in Goes plaatsvinden én ook op locatie(s) bij onze opdrachtgevers in de provincie Zeeland.

Wat ga je doen bij ons als allround signmaker!?

Dit varieert van het plaatsen van autoreclame en wrappen van auto’s, tot het opleveren van complete signing-projecten. Geen dag is hetzelfde! Je bent het visitekaartje van het bedrijf en gaat samen met een kleine club collega’s voor het beste resultaat. Je werkt nauw samen binnen ons team van drie personen, maar je bent ook vaak zelfstandig bezig. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het perfect opleveren van jouw projecten. Je doet dat zowel op locatie als in de werkplaats. Idealiter heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Door die ervaring en je skills kun je volledig zelfstandig werken.

Wie zijn wij?

Deze pracht functie ga je doen bij Het Signhuis! Met veel passie zorgen we voor pakkende reclame-uitingen voor bedrijven. We verwerken huisstijlen moeiteloos op diverse manieren! Waar vroeger verf en penseel de norm was, zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos. We kijken graag samen met de klant naar een passende oplossing. Zo creëren wij de signing die staat als een huis.

Wat verwachten we van een allround signmaker met ervaring?

  • Een zelfstandige werkhouding
  • Ervaring is een pré
  • Enthousiasme
  • Interesse en passie voor het vak
  • Leergierigheid
  • Flexibiliteit
  • Zelfstandig kunnen werken, zowel op locatie als in de werkplaats
  • Nauwkeurig werken
  • Een rijbewijs-B
  • Dat je in de regio of op goed reisbare afstand van het Signhuis woont

Wat bieden we?

Een gezellig team met leuke collega’s en een uitdagende en afwisselende fulltime baan bij een dynamisch bedrijf. Op een werkplek waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd. Hiervoor ontvang jij maandelijks een passend salaris op basis van de cao signbedrijven en al zeggen we het zelf die hebben prettige (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je dag biedt afwisselende werkzaamheden zoals carwrapping, autoreclame, fotobehang, unieke (werk)kleding, stickers of promotiemateriaal…en vast nog meer mooie signing klussen.

Enthousiast geworden?

Ben jij onze nieuwe allround signmaker? Is foliemontage jou op het lijf geschreven? Ben jij een specialist in carwrapping? Misschien werk je binnenkort dan wel bij Het Signhuis. Stuur je contactgegevens of bel ons gewoon. Daarna ontmoeten we je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie! We spreken jou graag een keer zonder dat het gelijk officieel wordt. Kom een keer kennismaken en onze werksfeer ervaren.

Solliciteer direct

Waarom velen kiezen voor Het Signhuis

Ons team

Ruben Walhout

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

Waar hij het ene moment bezig is met netwerken en klantcontact, geniet hij de andere keer van het ontwerp, de uitvoering en het aansturen van het team. Ruben houdt van de diversiteit in het ondernemerschap en het meewerken. Hem typeren als vakneuroot is zeker geen understatement. Ruben geniet ervan om u te begeleiden en is dé aangewezen man om u aan een passende oplossing en een glimlach op het gezicht te helpen.

René van Willegen

Allround Signmaker / Mede-eigenaar

René is enorm te spreken over de afwisseling in zijn werk. De combinatie van ondernemen en het uitvoeren van allerlei opdrachten, is helemaal zijn ding. Waar hij de ene dag bezig is met het printen en snijden van folies, monteert hij de volgende dag een reclamezuil. Die diversiteit is uitdagend en dát wat zijn werk fantastisch maakt!

Het SI'BON keurmerk

Het Signhuis gaat voor kwaliteit! Dat laten we zien door ons werk, maar ook door een officieel keurmerk: SI’BON, voor Erkende Signbedrijven. Hiermee onderscheiden signbedrijven zich door de erkende professionaliteit en kwaliteit. In de signwereld zijn er ruim 2.000 bedrijven actief die op het eerste gezicht wellicht hetzelfde werk leveren. Door de SI’BON erkenning voor Het Signhuis, bent u verzekerd van professionaliteit en hoogwaardige producten.

Meer over SI'BON

Prettige samenwerking!

Van gevelreclame en voetbalborden tot fleetmarking, Het Signhuis voorziet ons in elke vorm van sign. Beide mannen hebben vaak aan een half woord al genoeg. Dit in combinatie met hun klantvriendelijkheid en gastvrijheid zorgt voor een prettige samenwerking!

Peter Traas,
Traas Nederland

Positieve reacties!

“Heel blij met het resultaat. We hebben zelf een ontwerp aangeleverd en Het Signhuis heeft dit verder perfect en helemaal naar wens uitgevoerd. Ze denken goed met de klant mee. We krijgen erg veel positieve reacties!”

Suzan Thiry
Suzan fotografie

Een top resultaat!

”Het Signhuis heeft mijn bestelauto voorzien van belettering en een gedeelte gewrapt. Ze hebben goed rekening gehouden met mijn werkdagen zodat ik de auto hiervoor niet hoefde te missen. Goede service, communicatie en uiteraard een top resultaat geleverd waarmee ik hopelijk nog vele jaren mooie reclame mag gaan maken… Super bedankt!”

José Krijger- Bouwense
Paint! decoratieschilder

Aan te raden!

“Jaren geleden maakten we kennis met Het Signhuis. Zij maakten voor ons een offerte voor het beplakken van een tiental bedrijfswagens en het carwrappen van een directiewagen. We hebben toen voor Het Signhuis gekozen voor de persoonlijke aandacht, het meedenken, de service en de uitleg over de kwaliteiten van de door hun gebruikte folies. Het resultaat en de communicatie en service was geweldig. Zeker aan te raden.”

Antwan de Punder
Roegiers Glas en de Koeijer Schilders

Snel en netjes!

“De Muynck Techniek en Het Signhuis werken al geruime tijd op een zeer collegiale manier samen. Of het nu gaat om spuitmaskers voor een betonmixer, het beletteren van een nieuwe trailer of signing van onze bedrijfswagens, Het Signhuis denkt mee, werkt snel en netjes. Al met al een echte aanrader!”

Vincent Sinke
De Muynck Techniek

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!