Allround signmaker gezocht!

Alle signing onder één dak

Startdatum: Aanvang in overleg
Aantal uren: 32 – 40 uur per week
Sollicitatie deadline: 31 december 2022

Wij ‘sign’ op zoek naar een [ervaren] allround signmaker! Een aanp(l)akker die in ons compacte team met korte lijnen als een vis in het water is. Wat je adviseert voer je ook écht zelf uit, dat zie je niet vaak meer. Je werkt zelfstandig of in teamverband aan projecten. Je werk zal in onze werkplaats plaatsvinden én ook zeker op locatie(s) bij onze opdrachtgevers. Je moet bij Het Signhuis zijn voor die drrroombaan!

Wat ga je doen bij ons als allround signmaker!?

Dit varieert van het plaatsen van autoreclame en wrappen van auto’s, tot het opleveren van complete signing-projecten. Geen dag is hetzelfde! Je bent het visitekaartje van het bedrijf en gaat samen met een kleine club collega’s voor het beste resultaat. Je werkt nauw samen binnen ons team van drie personen, maar je bent ook vaak zelfstandig bezig. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het perfect opleveren van jouw projecten. Je doet dat zowel op locatie als in de werkplaats. Idealiter heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Door die ervaring en je skills kun je volledig zelfstandig werken.

Wie zijn wij?

Die prachtfunctie ga je doen bij Het Signhuis! Met veel passie zorgen we voor pakkende reclame-uitingen voor bedrijven. We verwerken huisstijlen moeiteloos op diverse manieren! Waar vroeger verf en penseel de norm was, zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos. We kijken graag samen met de klant naar een passende oplossing. Zo creëren wij de signing die staat als een huis.

Wat verwachten we van jou?

 • Een zelfstandige werkhouding
 • Ervaring is een pré
 • Enthousiasme
 • Interesse en passie voor het vak
 • Leergierigheid
 • Flexibiliteit
 • Zelfstandig kunnen werken, zowel op locatie als in de werkplaats
 • Nauwkeurig werken
 • Een rijbewijs-B
 • Dat je in de regio of op goed reisbare afstand van het Signhuis woont

Wat bieden we?

 • Een gezellig team met leuke collega’s
 • Een leuke, uitdagende en afwisselende fulltimebaan bij een dynamisch bedrijf
 • Een werkplek waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • Een goed salaris op basis van de cao signbedrijven
 • Prettige (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende werkzaamheden zoals carwrapping, autoreclame, fotobehang, unieke (werk)kleding, stickers of promotiemateriaal

Enthousiast geworden?

Ben jij onze nieuwe allround signmaker? Is foliemontage jou op het lijf geschreven? Ben jij een specialist in carwrapping? Misschien werk je binnenkort dan wel bij Het Signhuis. We ontmoeten je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Solliciteer direct

Waarom velen kiezen voor Het Signhuis

Ons team

Ruben Walhout

Mede-eigenaar

Waar hij het ene moment bezig is met netwerken en klantcontact, geniet hij de andere keer van het ontwerp, de uitvoering en het aansturen van het team. Ruben houdt van de diversiteit in het ondernemerschap en het meewerken. Hem typeren als vakneuroot is zeker geen understatement. Ruben geniet ervan om u te begeleiden en is dé aangewezen man om u aan een passende oplossing en een glimlach op het gezicht te helpen.

René van Willegen

Mede-eigenaar

René is enorm te spreken over de afwisseling in zijn werk. De combinatie van ondernemen en het uitvoeren van allerlei opdrachten, is helemaal zijn ding. Waar hij de ene dag bezig is met het printen en snijden van folies, monteert hij de volgende dag een reclamezuil. Die diversiteit is uitdagend en dát wat zijn werk fantastisch maakt!

Merlin Marinissen

Allround

Jarenlange ervaring en een enorme passie typeren Merlin! Het Signhuis is dé plek waar ze nu haar ei kwijt kan en geniet van afwisselend werk. Wanneer er ’s morgens een witte auto binnenrijdt en diezelfde dag met bedrijfslogo en een complete carwrap naar buitenrijdt, is ze helemaal tevreden. Want zichtbaar werk is waar ze van geniet. Daarnaast is bedrijfskleding haar ding en moet u voor advies en passende creaties absoluut bij haar zijn!

Het SI'BON keurmerk

Het Signhuis gaat voor kwaliteit! Dat laten we zien door ons werk, maar ook door een officieel keurmerk: SI’BON, voor Erkende Signbedrijven. Hiermee onderscheiden signbedrijven zich door de erkende professionaliteit en kwaliteit. In de signwereld zijn er ruim 2.000 bedrijven actief die op het eerste gezicht wellicht hetzelfde werk leveren. Door de SI’BON erkenning voor Het Signhuis, bent u verzekerd van professionaliteit en hoogwaardige producten.

Meer over SI'BON

Prettige samenwerking!

Van gevelreclame en voetbalborden tot autobelettering, Het Signhuis voorziet ons in elke vorm van sign. Beide mannen hebben vaak aan een half woord al genoeg. Dit in combinatie met hun klantvriendelijkheid en gastvrijheid zorgt voor een prettige samenwerking!

Traas Zuidwest Nederland

Positieve reacties!

“Heel blij met het resultaat. We hebben zelf een ontwerp aangeleverd en Het Signhuis heeft dit verder perfect en helemaal naar wens uitgevoerd. Ze denken goed met de klant mee. We krijgen erg veel positieve reacties!”

Suzan Thiry
Suzan fotografie

Een top resultaat!

”Het Signhuis heeft mijn bestelauto voorzien van belettering en een gedeelte gewrapt. Ze hebben goed rekening gehouden met mijn werkdagen zodat ik de auto hiervoor niet hoefde te missen. Goede service, communicatie en uiteraard een top resultaat geleverd waarmee ik hopelijk nog vele jaren mooie reclame mag gaan maken… Super bedankt!”

José Krijger- Bouwense
Paint! decoratieschilder

Aan te raden!

“Een klein jaar geleden maakten we kennis met Het Signhuis. Zij maakten voor ons een offerte voor het beplakken van een tiental bedrijfswagens en het wrappen van een directiewagen. We hebben voor Het Signhuis gekozen voor de persoonlijke aandacht, het meedenken, de service en de uitleg over de kwaliteiten van de door hun gebruikte folies. Het resultaat en de communicatie en service was geweldig. Zeker aan te raden.”

Antwan de Punder
Roegiers Glas en de Koeijer Schilders

Snel en netjes!

“De Muynck Techniek en Het Signhuis (voorheen Hopmans Reclame) werken al geruime tijd op een zeer collegiale manier samen. Of het nu gaat om spuitmaskers voor een betonmixer, het beletteren van een nieuwe trailer of signing van onze bedrijfswagens, Het Signhuis denkt mee, werkt snel en netjes. Al met al een echte aanrader!”

Vincent Sinke
De Muynck Techniek

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!