Voertuigbelettering en meer reclame middelen

Tuunders, een opmerkelijke opkomst in de lokale tuin wereld!

Maar, hoe lang is het geleden dat de broers Boot aan hun reis begonnen? Slechts enkele jaren geleden stapten ze onze signing wereld binnen. Na een inspirerend bezoek aan Blackdesk besloten ze voor zichzelf te beginnen. Met het logo klaar en een huisstijl ontwikkeld, was het enige wat nog restte het bestickeren van twee ‘oude’ busjes voor de mannen. De naam was eenvoudig en trots Zeeuws; ze noemen zichzelf naar hun passie: TUUNDERS. En zie nu, enkele jaren later…

Een prachtig bedrijf, met een al even prachtig wagen- en machinepark! En nog steeds trouwe klanten van Het Signhuis. Geniet van de nieuwe Fords, heren! En zoals altijd: tot snel weer!

Bij Tuunders is uw tuin ónze zorg!

Hoveniersbedrijf Tuunders is van een klein familiebedrijf bestaande uit twee broers uitgegroeid tot een compleet bedrijf met ervaren en gedreven professionals in tuinaanleg en tuinonderhoud. Hun jarenlange ervaring, gepaard met de overname van Kriekaart Tuinen in 2020, maken hen een uitstekende kandidaat voor al uw tuinwerkzaamheden. Bent u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan voorzien van professioneel tuinonderhoud, met hoogwaardige producten en gereedschappen? Bij Tuunders staan ervaren specialisten altijd klaar om u te helpen met het omtoveren van uw tuin tot een persoonlijke oase van ontspanning, rust en gezelligheid. Zij beschikken uiteraard over een divers machinepark en verschillende gespecialiseerde teams voor aanleg én onderhoud.

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing, fleetmarking voor uw wagenpark of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op