Laat uw voertuig beletteren

Maak uw auto sprekend

Wilt u effectieve en opvallende reclame op uw bedrijfswagen(s)? Dan is autobelettering een prachtige oplossing. Deze efficiënte en betaalbare uiting betaalt zichzelf meestal snel terug en is een belangrijke aanvulling op uw huisstijl- en promotiemiddelen. Bij ons kunt u terecht met één wagen maar ook uw complete wagenpark kunnen wij voorzien van de huisstijl.

Dus bent u op zoek naar voertuigbelettering voor uw rijdend materieel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Alleen beletteren

Bij Het Signhuis bent u aan het juiste adres voor de belettering van uw auto, vrachtwagen, bakwagen, bestelwagen, trailer, aanhanger, graafmachine of welk voertuig dan ook. Wij vertalen uw huisstijl naar een prachtig design voor op uw wagen(park) en nemen op deze manier uw fleetmarking onder onze hoede. Bij Het Signhuis werken we enkel met hoogwaardige zelfklevende folies. Hiermee garanderen we een levensduur tot wel zeven jaar bij buitengebruik.

Combineren met carwrap

Met beletteren heeft u de mogelijkheid om een eigen tekst op uw voertuig te zetten, in welk font dan ook. Wij verwerken uw huisstijl en tekst op de auto, zodat u altijd herkend wordt. Zo veranderen wij uw auto van ‘zomaar-een-voertuig’ naar een rijdend visitekaartje.
Afhankelijk van uw wensen, biedt een carwrap een goede toevoeging op de belettering. We denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!