Bordreclame

Wees zichtbaar!

Wilt u zichtbaar zijn op vaste of drukbezochte plekken? Dan is een reclamebord een uitermate geschikt reclamemiddel en Het Signhuis helpt u daar graag aan. Op een relatief eenvoudige en goedkope manier bent u zichtbaar op onder andere beurzen, tentoonstellingen, langs sportvelden of op plekken waar u aan het werk bent. Zo laat u snel en gemakkelijk zien wie u bent en waar ze u kunnen vinden. Dát is een sleutel tot naamsbekendheid.

Alle soorten en maten

Het Signhuis levert (reclame)borden in diverse soorten, variërend in formaat en materiaal. Het aanbod is voorzien van full-colour prints of verschillende beletteringen. Zowel het zagen, printen, snijden als de assemblage doen we in eigen huis. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardig reclamebord op maat! Wilt u het reclamebord op locatie gemonteerd hebben? Ook dan staan wij voor u klaar!

Op welke plek wilt u zichtbaar zijn?

Kijk hieronder voor meer inspiratie of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!