Carwrap

Het visitekaartje waarmee u thuis kunt komen, uit eigen huis

Is het tijd om uw auto een ander uiterlijk te geven of wilt u een compleet ‘rijdend reclamebord’ laten ontwikkelen? Dan is carwrapping een fantastische manier om daar vorm aan te geven. Door middel van carwrapping pakken wij uw auto volledig of gedeeltelijk in met speciaal 3D-vervormbaar wrapvinyl. Hiervoor gebruiken we uitsluitend hoge kwaliteit ‘wraps’ en zorgen we voor professionele montage. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat waarmee u jaren vooruit kunt. 

Met iedere carwrap zijn er veel mogelijkheden: fullcolour of met een kleur of textuur uit een van onze waaiers van Avery, 3M, Oracal of Mactac. Een eigen lay-out is zeker ook een optie. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk gerust eens naar onze gerealiseerde projecten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Voordeel

Carwrappping heeft daarbij een groot pluspunt ten opzichte van spuitwerk: de wrap is na verloop van tijd gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter. Daarbij biedt de folie bescherming voor de laklaag van uw auto. Het grote voordeel? Een blijvend hoge inruilwaarde. Uw auto blijft immers van hoge kwaliteit en zodra het folie is verwijderd, verschijnt de laklaag weer in originele staat.

Zakelijk & Particulier

Carwrapping is voor de zakelijk klant de ideale oplossing om een voertuig op te laten vallen en ervoor te zorgen dat uw huisstijl eruit springt. Voor particulieren is carwrapping dé manier om uw auto te personaliseren. Wij zorgen voor een complete of gedeeltelijke wrap, waarbij u kunt kiezen voor een dakwrap, de spiegelkapjes, highlights of juist de hele auto. Kortom, wij hebben veel in huis en zorgen met de carwrap voor een unieke uitstraling!

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!