Sublimatie

Van koffiemok tot reclame-uiting

Wilt u unieke en persoonlijke koffiekopjes? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijke signing-producten in huis haalt. Door middel van sublimatie creëert Het Signhuis unieke tegeltjes, glazen of ander serviesgoed. Met sublimatie zorgen we ervoor dat de inkt als het ware wordt ‘ingebakken’ in de ondergrond van het voorwerp. Het is hierbij wel noodzakelijk dat het koffiekopje, of ander voorwerp, een polyester coating heeft. Wanneer we het product verwarmen, openen de poriën van die polyesterlaag en trekt de gasvorm van de inkt erin. Daarna koelen we alles, sluiten de poriën weer en zit de print letterlijk in het materiaal.

Zo krijgt u op relatief eenvoudige wijze een uniek koffiekopje, tegeltje of ander product naar wens. Bij Het Signhuis hebben we alles in huis voor goede sublimatie, waarbij een bestelling van één stuk al mogelijk is. Ook (sport)kleding is uitermate geschikt voor sublimatie. De print wordt daarmee in de stof bevestigd, en komt niet los. Een groot voordeel!

Wilt u koffiekopjes, theeglazen of kleding laten bedrukken? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op