Cleanmaster Biolux deelt zijn ervaring

Nieuwe zuilen en gevelreclame voor het bedrijfspand van Cleanmaster Biolux

Bij Cleanmaster Biolux weten we dat de uitstraling van een bedrijf van cruciaal belang is. Daarom hebben we gekozen voor Het Signhuis als onze partner voor al onze visuele branding-behoeften. En laten we je vertellen, dat was een slimme zet. Waarom? Simpelweg omdat Het Signhuis begrijpt wat échte service betekent.

  • Korte lijntjes? Check.
  • Nette prijzen? Absoluut. 

En laten we niet vergeten dat ze lokale ondernemers zijn, net als wij, en hun vriendelijke personeel maakt elke interactie moeiteloos en aangenaam.

Voertuigbelettering, stickers en gevelreclame

Maar het draait niet alleen om de ervaring – de resultaten spreken voor zich. Met een indrukwekkende lijst van diensten, van fleetmarking tot gevelreclame en alles daartussenin, levert Het Signhuis consequent hoogwaardige producten die onze verwachtingen keer op keer overtreffen. Zelf zijn we klant bij Het Signhuis voor de belettering van onze voertuigen, leveren ze regelmatig stickers en hebben ze recent onze nieuwe gevelreclame verzorgd. Het ontwerp komt dan weer vanuit Wigman en Van Dijk, een grafisch reclamebureau waarmee Het Signhuis nauw samenwerkt. 

En waarom we specifiek kiezen voor Het Signhuis? 

De redenen stapelen zich op: vriendelijkheid, lokaal vakmanschap en onbetwistbare kwaliteit. En als je je afvraagt of we tevreden zijn over de kwaliteit die ze leveren, laten we je geruststellen: ze overtreffen onze verwachtingen telkens weer. Als klant van Het Signhuis kunnen we alleen maar optimisme voelen. Met een jong en enthousiast team aan het roer, zien we niets dan groei en succes in de horizon. En laten we het hebben over het contact, dat is vlekkeloos. Altijd snel en efficiënt geholpen, wat wil je nog meer? En als we eerlijk zijn, kunnen we niet echt iets bedenken dat ze beter zouden kunnen doen. Gewoon lekker doorgaan met waar ze zo goed in zijn, dat is ons advies.

Kortom, Cleanmaster Biolux is trots om samen te werken met Het Signhuis. 

Björn vertelt: ‘Voor ons is het meer dan een zakelijke relatie – het is een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en uitstekende service. En we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons beiden in petto heeft.’

Meer over onze klant

Cleanmaster Biolux, waar ze uw bedrijfshygiëne en schoonmaak naar een ongekend niveau tillen. Met meer dan 25 jaar ervaring als groothandel in bedrijfshygiëne en schoonmaakartikelen, staan ze garant voor kwaliteit en expertise waar u van profiteert. Bij hen krijgt u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook vrijblijvend advies en uitstekende service. Hun zorgvuldig samengestelde assortiment biedt een totaalpakket voor de gehele hygiëne van uw bedrijf. Of het nu gaat om toiletinrichtingen, reinigingsmachines, hygiënepapier of reinigingsmiddelen en -materialen, zij hebben alles wat u nodig heeft om een schone en gezonde werkomgeving te creëren. Met hun expertise en uw behoeften in gedachten, helpen zij u graag bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf. Of u nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf, zij bieden op maat gemaakte hygiëneoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Heeft jouw bedrijfspand frisse en nieuwe gevelreclame nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wilt een signmaker die snel schakelt, meedenkt, betrouwbaar is en secuur werkt! Ons advies luidt; neem contact met ons op. Wij adviseren je graag hoe je deze omvangrijke klus aanpakt. En natuurlijk voeren wij het eventuele ontwerp zelf uit. Ben je benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen je graag verder met je vraag of offerte. Bel ons op

+31 (0)113 220 104

Neem contact op