Grafisch reclame- & marketingbureau Wigman Van Dijk

Wigman Van Dijk = afspraak is afspraak

Bord-, gevel- en zuilen reclame maar ook carwrapping!

Afspraak is afspraak, dat is erg belangrijk voor Arian van Dijk van het grafische reclame- en marketingbureau Wigman Van Dijk dat hij samen met zijn compagnon Ignace Wigman runt. Zij werken al een tijd samen met Het Signhuis en ervaren dat er goed werk geleverd wordt. Het meedenken en aandragen van oplossingen of alternatieven vanuit Het Signhuis weten ze ook zeer goed te waarderen. 

Dat er goed werk geleverd wordt!

Arian vertelt: ‘Dat afspraak, afspraak is en er goed werk geleverd wordt, dat is het belangrijkste voor ons! Het meedenken en aandragen van oplossingen of alternatieven weten we hier ook te waarderen. Er zijn diverse diensten die ons bureau bij Het Signhuis afneemt; voertuigbelettering, carwrap, stickers, gevel- en zuil-, bord reclame en soms ook sublimatie of decoratie. We kennen natuurlijk ook hun totale aanbod. De mix van de kwaliteit die ze leveren en de relatie die we onderling hebben, is de reden dat we steeds opnieuw voor hen kiezen. En dit hopen we nog lang te mogen doen, althans we zien onze samenwerking rooskleurig tegemoet.’ 

WIGMAN VAN DIJK, EEN CREATIEF BUREAU!

Wigman en Van Dijk is een goed creatief bureau dat zich onderscheidt van anderen door wat ze creëren en bereiken voor hun klanten. Ze vragen zich af of het werk dat ze maken past bij die klanten en de doelgroep van hun klanten. Ze zijn vindingrijk en vragen zich af of hun werk het gewenste effect heeft. Wil je met hen in contact komen om jouw wensen en hun ideeën te bespreken? Maak dan gelijk een afspraak met hen; het is maar wat je wilt. Bekijk hun website!

Deel dit project

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Wij werken graag nauw samen emt grafische en reclame bureau’s. Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag.

Bel ons op

+31 (0)113 220 104

 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!