Decoratie

Uw huisstijl op de muur

Wilt u een unieke kantine of zoekt u een passend en persoonlijk relatiegeschenk? Ook dan zit u goed bij Het Signhuis. Wij hebben alles in huis om u te voorzien van allerlei decoratieve uitingen die uw kantoor, slaapkamer of geschenken uniek en persoonlijk maken. Zo hebben wij decoratie in de vorm van fotobehang, glasfolie, muur- of deurstickers, textielframes, tegeltjes en ga zo maar door. Wilt u bijvoorbeeld een eigen foto op de muur, dan zorgen wij voor een uniek fotobehang. Afhankelijk van uw wensen en het formaat leveren wij het behang aan u af of monteren wij deze op locatie.

Aan welke decoratie kunnen we u helpen? Kijk gerust eens naar onze gerealiseerde projecten of neem direct contact met ons op!

Maatwerk decoratie

Daarnaast zijn textielframes een prachtig alternatief voor een schilderij. Hierbij dient het aluminium frame als een vaste omlijsting, terwijl de inhoud eenvoudig aan te passen is. U kunt dus gemakkelijk van textiel veranderen. Welke afmeting u ook wilt, bijna alles is hierin mogelijk.

Diversiteit in decoratie

Heeft u liever een persoonlijk tegeltje als relatiegeschenk? Ook dat behoort tot de decoratie. Kortom, ons decoratie-aanbod is groot! Dat maakt ook dat onze decoratie vaak maatwerk is. Daarom zorgt Het Signhuis altijd voor een uitvoering die past bij uw wensen en mogelijkheden. Wij garanderen korte lijntjes, heldere communicatie en een professionele uitvoering. Samen komen we tot het product dat bij u past.

Meer informatie of
een offerte aanvragen?

Op zoek naar strakke nieuwe signing gebruiken of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten! We helpen u graag verder met uw vraag of offerte.

Bel ons op
+31 (0)113 220 104

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!