Het Signhuis

Wij zijn Het Signhuis. Wij beplakken, bestickeren en creëren uw huisstijl op allerlei reclame-uitingen. Waar vroeger verf en penseel het enige gereedschap waren, zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos.
We nemen u graag mee in de wereld van onder andere carwrapping, glasfolies en reclamezuilen. Meer weten over Het Signhuis?

Lees meer over ons

Een top resultaat!

”Het Signhuis heeft mijn bestelauto voorzien van belettering en een gedeelte gewrapt. Ze hebben goed rekening gehouden met mijn werkdagen zodat ik de auto hiervoor niet hoefde te missen. Goede service, communicatie en uiteraard een top resultaat geleverd waarmee ik hopelijk nog vele jaren mooie reclame mag gaan maken… Super bedankt!”

José Krijger- Bouwense
Paint! decoratieschilder

Aan te raden!

“Een klein jaar geleden maakten we kennis met Het Signhuis. Zij maakten voor ons een offerte voor het beplakken van een tiental bedrijfswagens en het wrappen van een directiewagen. We hebben voor Het Signhuis gekozen voor de persoonlijke aandacht, het meedenken, de service en de uitleg over de kwaliteiten van de door hun gebruikte folies. Het resultaat en de communicatie en service was geweldig. Zeker aan te raden.”

Antwan de Punder
Roegiers Glas en de Koeijer Schilders

Prettige samenwerking!

Van gevelreclame en voetbalborden tot autobelettering, Het Signhuis voorziet ons in elke vorm van sign. Beide mannen hebben vaak aan een half woord al genoeg. Dit in combinatie met hun klantvriendelijkheid en gastvrijheid zorgt voor een prettige samenwerking!

Traas Zuidwest Nederland

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!